Systemisch werken

Systemisch werken met rituelen en familieopstellingen

We zijn allemaal onderdeel van grotere systemen die onze levens vormen. Het universum is misschien het grootste wat we kunnen bedenken. Maar wat dacht je van het gezin waaruit je afkomstig bent, je cultuur, je land, de stad waarin je woont en de organisatie waarin je werkt. Hoe we opgegroeid zijn is vaak bepalend voor de manier waarop we leven en hoe we liefhebben.

Werkwijze:
In deze bijeenkomsten maak ik gebruik van systemisch werken. Dat kunnen diepgaande sessies zijn die antwoorden op vragen geven of die helpen om met bepaalde situaties opbouwend om te kunnen gaan. Ze geven inzicht en werken helend. Als je een vraag over een thema in je leven hebt of je patronen in je leven tegenkomt die je als lastig of hindernis ervaart, kan een sessie met systemisch werken helpen.

Sessies
Er zijn twee mogelijkheden van deelname, namelijk als representant of als je een thema wilt opstellen. Voor een opstelling is voorafgaand een intakegesprek nodig als ook een nagesprek.

Individuele sessie in systemisch werken en opstellingen zijn op afspraak ook mogelijk.

Voor info en aanmeldingen neem graag contact met mij op.

In het systemisch werken ben ik opgeleid door Harrie de Cruijff en Marycke de Groot, Daan van Kampenhout en Dancing Thunder, sjamaan van de Susquehannock Tribe uit Florida, VS

“The heart receives intuitive information, but we can’t receive it when we’re living by the hormones of stress.”

– Joe Dispenza

Laten we met elkaar
in contact komen