Coaching

Personal life-coaching: leef jij je leven of word je geleefd?

Het moderne leven vraagt nogal wat van ons. We moeten blij zijn, er mooi uitzien, succes in de liefde hebben, een goede baan en een mooi huis hebben, gezond leven, multi-tasken en dat ook nog allemaal mindful en met een glimlach. Dat kan soms een hell of a job zijn.

We lopen daardoor allemaal wel eens vast. Of dat nu op het gebied van liefde, werk, gezondheid, familie, seksualiteit, zingeving, verlies, rouwen of identiteit is… Het kan een geschikt moment zijn om met coaching te beginnen.

Werkwijze
Tijdens het intakegesprek kom je erachter waar je behoeftes liggen, waar je aan wilt werken en wat de mogelijkheden zijn.

Coachingssessie kunnen op locatie- online of wandelend gehouden worden.

Voor informatie en afspraken kan je me mailen.
Tarief: 1,5 uur à 100 euro.

Teamcoaching

Naast trainingen voor teams bied ik ook teamcoaching aan op basis van de principes van geweldloze communicatie. Wat zijn de gezamenlijke behoeftes en wat zijn de individuele behoeftes binnen het team? Hoe kan een team daar in groeien, gebruikmakend van elkaars kwaliteiten en diversiteit als verrijking?

Ik leg in coachingsessies voor teams de nadruk op samenwerking en gelijkwaardigheid. Hoe kun je werken vanuit vertrouwen en open met elkaar communiceren? Zodat iedereen binnen het team met plezier werkt.

Naast de principes van geweldloze communicatie werk ik ook systemisch met organisatieopstellingen. Door in een teamcoaching gebruik te maken van systemisch met een opstelling te benaderen, kunnen onderliggende patronen die een hinder kunnen zijn in de samenwerking zichtbaar worden.

Werkwijze
Elke teamcoaching is maatwerk. Graag kom ik ook voor een intakegesprek op werkbezoek om diverse teamleden te spreken en te ontdekken waar behoefte aan is. Hierop afgestemd maak ik een programma voor de teamcoaching. De lengte van het programma kan een eenmalige teamdag zijn tot een meerdaags traject en is afhankelijk van de vraag.

Neem voor meer informatie contact op.

“There is no way to happiness- happiness is the way​. “

– Thich Nhat Hanh

Laten we met elkaar
in contact komen