Ons bestaan is druk en vol haast. Een volle agenda blijkt de norm te zijn. Toch schijnen we hiermee niet helemaal gelukkig te zijn. Ik hoor veelal dat mensen de behoeften uitspreken om tot rust te komen. Een pas op de plaats.
Even op adem komen- de bewogen drukke wereld voor een moment laten voor wat het is.
Dat kan meditatie geven. Afstemmen op onze innerlijke wereld. Contact maken met ons lichaam en ons hart. Bewust worden wat allemaal speelt in onze geest. De eigen energie opmerken en ervaren. Met elkaar de vertraging ingaan.
Dit hoeft niet uren te duren- wel regelmatig elke dag een moment waar we op onze adem letten en waar we afstemmen op ons lichaam en hart.

Elke dag in januari begeleid ik via zoom een meditatie ter kennismaking om 20 uur. Stuur me een bericht als je mee wilt doen.

‘Luister naar de stilte- het heeft je zoveel te vertellen’ Rumi